•  

  Euretco

  Axon Olympus, specialist op het gebied van Microsoft BizTalk Server en Cloud integratieoplossingen op het Microsoft platform, is sinds kort exclusief distributeur in Nederland geworden van de Rödl Dynamics CRM Adapter. Zelf heeft de organisatie de Dynamics AX Integration Booster ontwikkeld. Beide producten zijn in de praktijk toegepast bij een snelle, kosteneffectieve en toekomstvaste integratieoplossing voor Euretco.

   

  Integratieoplossing bij Euretco

  Euretco maakte reeds gebruik van Microsoft BizTalk Server, Dynamics AX en Dynamics CRM. Nadat de grootste retailservice-organisatie van Nederland verschillende integratieoplossingen uitvoerig had bestudeerd en getest, werd duidelijk dat deze integratie een uitstekende case was voor de Axon Olympus Dynamics AX Integration Booster en de Dynamics CRM Adapter van Rödl. Beide producten zorgen voor grote tijdsbesparingen tijdens de ontwikkel- en testfase. Dit omdat zij de technische complexiteit bij het opzetten van de integratie abstraheren. Op die manier kan gefocust worden op het functionele vraagstuk. De vereenvoudiging heeft een directe verlaging van de risico’s in het project tot gevolg.

   

  Jeroen Koppenaal, ICT manager bij Euretco, zegt hierover het volgende: “Wij hebben diverse mogelijkheden onderzocht voor de meest optimale koppeling tussen Dynamics CRM en Dynamics AX. Microsoft biedt daar zelf geen tevredenstellende oplossing voor. Via Axon Olympus maakten wij kennis met hun standaardproducten. Samen met onze eigen ontwikkelaars is hiervan gebruik gemaakt om een integratieoplossing neer te zetten waarmee gelijk een robuust fundament is neergelegd voor alle toekomstige integratie met Dynamics AX en Dynamics CRM.”

   

  Waarom een Dynamics AX Integration Booster

  Axon Olympus weet uit haar ervaring met vele Microsoft ERP integratieprojecten dat telkens soortgelijke stappen worden uitgevoerd. Naast de technische nadelen die hier aan kleven vergroot dit ook het risico op fouten en resulteert het in langere doorlooptijden.

  Om die redenen heeft integratiespecialist de Dynamics AX Integration Booster ontwikkeld. Het is een betrouwbare en herbruikbare set componenten die de gehele communicatie met Dynamics AX verzorgt. De Booster kan als product worden afgenomen. In dit geval heeft Axon Olympus met Euretco samengewerkt om via de inzet van het product tot een optimale totaaloplossing te komen.

   

  Rödl: Duitse topkwaliteit

  De Duitse firma Rödl & Partner heeft een CRM Accelerator suite ontwikkeld voor de naadloze integratie tussen BizTalk Server en Dynamics CRM. Axon Olympus is hiervan exclusief distributeur voor Nederland. De suite biedt ondersteuning voor rapid development met Microsoft Visual Studio, visuele controle bij het maken van mappings, BAM en ESB Toolkit integratie en een uitgebreid ticketingsysteem waarmee de werklast dynamisch kan worden aangepast. Bij het Euretco project zijn de Rödl CRM Adapter en de CRM Event pipeline ingezet. De eerste bespaart veel tijd bij het maken van mappings, de tweede zorgt ervoor dat berichten worden uitgestuurd door de CRM omgeving op basis van triggers.

   

  Wilt u meer informatie over deze producten, neem dan s.v.p. contact op met Axon Olympus. Op de Axon Olympus website zijn folders te vinden over de AX Integration Booster en de Rödl Dynamics CRM Adapter.

   

  Over Euretco

  Euretco is een retailserviceorganisatie die samenwerkt met 2.200 ondernemers en franchisenemers. Zij exploiteren bijna 3.300 winkels in de mode-, woon-, sport- en mediabranche. Ondernemers die zich aansluiten bij Euretco profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Ze hebben keuze uit verschillende formules, speciaal ontwikkelde shopconcepten, private labels en franchise. Bekende winkelformules en vloerconcepten zijn onder andere Intersport, Libris, Runnersworld, Coach, Decorette, Livera, Vivante, Blz. en Topform. Meer informatie is beschikbaar via www.euretco.com.

   

  Over Axon Olympus

  Axon Olympus is, als grootste Microsoft integratiepartner in Nederland, toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven om hun concurrentievermogen te verbeteren en op een efficiëntere en meer kostenvoordelige wijze te groeien. De focus ligt op de inzet van Microsoft BizTalk Server en Azure Service Bus. Dankzij haar focus levert Axon Olympus haar klanten ongeëvenaarde ICT integratie en Business Process Automation oplossingen. Als full service dienstenorganisatie levert men een volledig portfolio van integratieoplossingen, zoals consulting, ontwikkeling, testen, beheer & training en ondersteuning. Axon Olympus is Microsoft Gold Partner Application Integration en werkt uitsluitend met Microsoft gecertificeerde consultants. Ga voor meer informatie naar www.axonolympus.nl.