•  

  TW4 Fulfillment Services

  TW4 is een internationaal fulfillmentbureau en onderdeel van Time Warner. De marktleidende organisatie heeft kantoren in zeven verschillende landen en cliënten in meer dan 150 landen. TW4 is gespecialiseerd in het verwerken van tijdschriftabonnementen. Klanten (abonnees) uit meer dan 150 landen zorgen voor een constante en grote stroom van gegevens. Om haar leiderschap in de fulfillment markt nog beter te versterken koos TW4 voor BizTalk Server en SQL Server als het platform voor haar interne automatisering.

   

  Situatie

  Tijdschiftabonnees van over de hele wereld genereren een constante en grote stroom gegevens, zoals nieuwe aboonementen en betalingen. Voordat dit project van start ging was een groot deel van deze gegevensstroom in papieren vorm. TW4 wilde de gehele papierstroom converteren naar digitale informatie, die sneller en efficiënter verwerkt kan worden. Tegelijkertijd ontstond een vraag naar meer veiligheid en versleuteling van de cliëntgegevens. Een snelle aanpassing van de bedrijfskritische IT processen was vereist.

   

  Implementatie

  Jerry Dawson, Solutions Architect bij TW4 Fulfilment Services, kende BizTalk Server al en wist wat het systeem voor TW4 zou kunnen betekenen. Over de keuze voor de nieuwe versie van BizTalk Server zegt hij: “Axon Olympus werd ons aangeraden als implementatiepartner. Zij zijn gespecialiseerd in BizTalk projecten en hebben veel kennis in huis. Het project is december gestart en halverwege februari zijn wij live gegaan. Dat is een ongelofelijk korte periode. Zeker omdat er veel specifieke aanpassingen gedaan zijn.”

   

  Bedrijfsmatige voordelen

  De combinatie van BizTalk Server 2009 en SQL Server 2008 is voor TW4 Fulfilment Services van grote waarde gebleken. De combinatie is PCI compliant, een must voor het verwerken van creditcard gegevens, en is maximaal beveiligd voor de opslag van andere gevoelige data. Gegevens worden opgeslagen waaruit TW4 zinvolle managementinformatie kan genereren voor Business Activity Monitoring (BAM), zodat op KPI’s gestuurd kan worden. Het nieuwe systeem heeft inmiddels geleid tot een aanzienlijke kostenbesparing.