•  

  Producten voor integratie beheer

  Beheer van een middleware omgeving zoals Microsoft BizTalk Server vereist een serieuze en kundige aanpak. Daarvoor heeft u een ervaren partner nodig. Axon Olympus heeft een waaier aan beheerdiensten ontwikkeld waarmee wij voor alle klanten van toegevoegde waarde zijn.

   

  BizTalk360

  Biztalk360 PartnerBizTalk360 is een functioneel breder en veiliger alternatief voor de diverse beheertools in BizTalk zelf. BizTalk360 is inzetbaar tijdens de operationele fase van het beheer. Het biedt onder andere decentrale webtoegang, een fijnmazige autorisatie, beheer auditing en geavanceerde monitoring functionaliteit. Hiermee ontlast het product de BizTalk specialisten en verhoogt het de operationele effectiviteit.
  Axon Olympus is gecertificeerd BizTalk360 specialist en partner van BizTalk360. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het implementeren van BizTalk360 in uw organisatie.

  BizTalk360_flyer

   

  AIMS for Microsoft BizTalk

  AIMS voor BizTalk is ontworpen voor een nieuwe manier van ondersteuning, beheer en bewaking van uw BizTalk omgeving. Het product biedt proactieve, inzichtelijke en relevante waarschuwingen die u in staat stellen om de productiviteit en de beschikbaarheid van het systeem te verbeteren en belangrijke inzichten te verkrijgen. AIMS voorkomt kostbare downtime en snelheidsproblemen door een geautomatiseerde monitoring van al uw BizTalk processen en componenten.

  AIMS brochure

   

  Nevatech Sentinet

  Nevatech Sentinet platform is een geïntegreerde middleware infrastructuur waarmee heterogene SOA en API enabled oplossingen kunnen worden beheerd, in de cloud, on-premises en in hybride omgevingen. Sentinet is gebouwd op een Microsoft platform en van waarde voor organisaties die hun eigen SOA oplossingen ontwikkelen en uitrollen op een Microsoft platform, of de noodzaak zien voor de integratie van Microsoft en niet-Microsoft technologieën als onderdeel van hun SOA architecturen.

  Sentinet-Overview-EN