•  

  Producten voor integratie ontwikkeling

  Onze BizTalk specialisten komen in de praktijk situaties tegen die door elke organisatie opnieuw worden opgelost. Dit is tijdrovend en inefficiënt. Met onze producten voor ontwikkeling wordt een bewezen oplossing bij u geïmplementeerd. Dat scheelt niet alleen tijd en kosten, u weet ook zeker dat de oplossing door deskundigen gebouwd en getest is.

  Dynamics AX Integration Booster

  Gebruikt u Microsoft BizTalk Server voor de integratie van uw systemen met Microsoft Dynamics AX? Of bent u van plan om AX te implementeren als uw ERP oplossing en deze door BizTalk te laten ontsluiten? Dan is de AX Integration Booster iets voor u.
  Axon Dynamics AX Integration Booster – UK

  Integration Framework

  Zelfs BizTalk Server vereist ontwikkeling en configuratie om het beste uit het systeem te halen. Dat is zeker waar op het gebied van monitoring, logging en het routeren van het berichtenverkeer. Met het Axon Integration Framework kunt u het volledige potentieel van Microsoft BizTalk Server benutten. Het Integration Framework is een op standaarden gebaseerde methodologie voor Microsoft BizTalk Server 2013.
  AXSFT-IntegrationFramework-UK

  Rödl Dynamics CRM Adapter

  Microsoft biedt geen BizTalk adapter voor Microsoft Dynamics CRM, de integratie kan alleen worden gerealiseerd via een WCF service. De Rödl Adapter for Microsoft BizTalk Server is de oplossing. Deze integreert BizTalk Server op naadloze wijze met Microsoft Dynamics CRM, dit zonder dat enige installatie aan de CRM kant nodig is.
  Roedl Dynamics CRM Adapter

  Scribe

  Scribe vereenvoudigt enterprise data-integratie en zorgt ervoor dat de organisatie een 360° beeld heeft van de klant. Het systeem verzorgt front office naar back office integratie, wereldwijde toegang tot gegevens en connectiviteit tussen on-premises systemen en de cloud.
  Scribe is complimentair aan bestaande integratieplatforms. Het is niet nodig systemen te vervangen. Scribe breidt uw applicaties juist uit zodat klantgegevens beschikbaar zijn voor CRM, marketing, ondersteuning en financiën. Tot de ondersteunde applicaties behoren Salesforce®, Microsoft Dynamics™ CRM, ExactTarget®, Marketo®, SilverPop, Oracle® en SAP.
  Scribe Online Platform & Services is een cloud integratieplatform.
  Scribe Insight levert on-premises integratie voor CRM systemen als Microsoft Dynamics en Salesforce.com en ERP systemen als SAP en Peoplesoft.
  Scribe Solution Replicate Migrate Integrate