Producten voor ontwikkeling

Onze BizTalk specialisten komen in de praktijk situaties tegen die door elke organisatie opnieuw worden opgelost. Dit is tijdrovend en inefficiënt. Met onze producten voor ontwikkeling wordt een bewezen oplossing bij u geïmplementeerd. Dat scheelt niet alleen tijd en kosten, u weet ook zeker dat de oplossing door deskundigen gebouwd en getest is.

 

Co-Sourcing

Co-Sourcing is een samenwerkingsvorm waarbij uw organisatie en Axon Olympus samen in een project deelnemen, maar u nadrukkelijk de regie houdt. De werkzaamheden worden in deze vorm gedeeltelijk uitbesteed. In tegenstelling tot bij outsourcing ligt de nadruk bij deze hybride vorm van samenwerking juist op het samenwerken van Axon Olympus en uw IT afdeling aan een gemeenschappelijk doel.

Axon Olympus Co-Sourcing – NL

 

Dynamics AX Integration Booster

Gebruikt u Microsoft BizTalk Server voor de integratie van uw systemen met Microsoft Dynamics AX? Of bent u van plan om AX te

implementeren als uw ERP oplossing en deze door BizTalk te laten ontsluiten? Dan is de AX Integration Booster iets voor u.
AX Integration Booster – NL

 

Rödl Dynamics CRM Adapter

Microsoft biedt geen BizTalk adapter voor Microsoft Dynamics CRM, de integratie kan alleen worden gerealiseerd via een WCF service. De Rödl Adapter for Microsoft BizTalk Server is de oplossing. Deze integreert BizTalk Server op naadloze wijze met Microsoft Dynamics CRM, dit zonder dat enige installatie aan de CRM kant nodig is.

Roedl Dynamics CRM Adapter