•  

  De Nebulus™ IoT gateway

  Veel bedrijven zijn Internet of Things (IoT) scenario’s aan het verkennen om nieuwe diensten aan te kunnen bieden en een concurrentievoordeel ontwikkelen. Maar een flink aantal van hen ervaart hindernissen bij het aansluiten van systemen of sensoren op de cloud. Bijvoorbeeld:

   

  Zakelijke uitdagingen

  • U kent uw sensoropties en heeft de mogelijkheden om de data te analyseren. Maar de tussenstap om alles te verbinden ontbreekt
  • U heeft een geweldig idee en wilt vandaag beginnen. Maar u heeft niet de tijd om een eigen oplossing te ontwikkelen
  • U heeft een goed plan voor IoT, maar uw gegevens in de cloud krijgen is te duur of te omslachtig
  • Uw organisatie heeft een oplossing nodig die onafhankelijk opereert van uw huidige IT-infrastructuur en bovendien veilig en schaalbaar is. Maar uw IT-afdeling heeft het te druk om deze te monitoren en te onderhouden

  Technische uitdagingen

  • Uw sensoren en systemen hebben geen internetkoppelingen of geen ondersteuning voor de benodigde protocollen en cloud-verbindingen
  • Uw sensoren/apparaten hebben geen ingebouwde beveiliging of authenticatie
  • U wilt niet elke sensor of systeem een IP-adres toewijzen
  • U wilt alle sensoren en apparaten veilig en efficiënt updaten, zelfs wanneer ze zich buiten uw IT-netwerk/domein bevinden
  • U wilt monitoring en onderhoud van al uw IoT oplossingen binnen één dashboard

  Axon Olympus biedt u consultancy of een oplossing in de vorm van onze Gateway.

  De Nebulus™ IoT gateway

  Nebulus™ is een essentieel Internet of Things onderdeel als u gegevens van sensoren of systemen nagenoeg real-time wilt gebruiken in de Microsoft Azure cloud. De Gateway is onderdeel van een veilige, betrouwbare, schaalbare en flexibele service die al uw IoT scenario’s ondersteunt.
   
  De Nebulus™ IoT gateway maakt verbinding met een sensor of apparaat dat ten minste één type verbinding ondersteunt (bijvoorbeeld via de kabel, Bluetooth of WiFi). Zodra Axon Nebulus™ op het internet is aangesloten en verbonden met uw sensoren of systemen, zal de Gateway beginnen met het verzamelen van data en deze streamen naar de Windows Azure cloud. Nu kunt u beginnen met het verkennen en analyseren van uw gegevens. Ook remote monitoring en voorspellend onderhoud zijn mogelijk.
   
  Axon Nebulus™ IoT gateway

  Ondersteunde sensoren en apparaten

  Axon Nebulus™ wordt geleverd met een aantal adapters en kan out-of-the-box-adapters verbinden met een breed scala aan sensoren en systemen (SQL, oData, Web Service, OPC ua). Worden uw sensors of systemen geleverd met eigen interfaces? Geen probleem. u kunt aangepaste adapters ontwikkelen met behulp van .NET of dit door Axon Olympus laten uitvoeren.

   

  Beveiliging als basis

  Nebulus™ is ontworpen met beveiliging, veiligheid en betrouwbaarheid in het achterhoofd. We hebben flink geïnvesteerd in de veiligheid en betrouwbaarheid van zowel de gateway als de device management componenten.

   

  Nebulus™ abonnementen

  Beide plannen starten vanaf € 10 per maand.

  • Boxed abonnement
   Selecteer verschillende hardwareconfiguraties, variërend van een Raspberry PI tot mini-PC’s (Linux of Windows).
  • Bring-your-own-box abonnement
   Kies dit plan wanneer u bestaande hardware gebruikt of uw eigen hardware wilt selecteren. De Nebulus™ Gateway app kan worden geïnstalleerd op Linux, Windows, Windows Server en Windows 10 IoT core.

  Neem contact met ons op voor meer informatie!