•  

  Over ons

  De mensen
  Contact

  Over ons

  Over Axon Olympus

  Axon Olympus is, als de Microsoft integratiepartner in Nederland, toegewijd aan het ondersteunen van organisaties om hun concurrentievermogen te verbeteren en op een efficiƫntere wijze te groeien tegen lagere kosten. De focus ligt op de inzet van Microsoft BizTalk Server en Cloud middleware integratieoplossingen. Axon Olympus is Microsoft Gold Partner Application Integration en werkt uitsluitend met ervaren en Microsoft gecertificeerde consultants.

   

  Onze missie

  Bij Axon Olympus streven wij ernaar om de trusted advisor te zijn voor applicatie integratie en bedrijfsproces modellering. Als full service dienstenorganisatie willen wij onze klanten ten dienste staan met het volledig portfolio van integratieoplossingen op het Microsoft platform, zoals consulting, co-sourcing, ontwikkeling, testen, beheer, training en support, voor BizTalk Server, Azure Service Bus, AppFabric, SSIS en Stream Insight.

   

  Onze visie

  Ons doel is om projecten sneller, beter en goedkoper uit te voeren dan door de klant wordt verwacht. Het eindresultaat dient robuust maar tegelijkertijd flexibel te zijn, zodat de klant lang voordeel haalt uit haar integratieplatform. Dit bereiken wij door te luisteren naar de ultieme beweegredenen van de klant om te investeren in een integratieplatform. De oplossing dient nauw aan te sluiten aan die wensen van de klant en bestaat uit de juiste mix tussen de Best Practices van Microsoft, onze eigen Best Learnings en een pragmatische aanpak. Zo zorgen we ervoor dat de doelen van de klant behaald worden zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten.

   

  MVO en Duurzame Inzetbaarheid

  Axon Olympus ondersteunt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij.
  Via het Agentschap SZW ontvangen wij van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een subsidie voor de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Dit project wordt gefinancierd met middelen uit het Europees Sociaal Fonds. Duurzaam inzetbare werknemers zijn nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk. Wij doen dit onder meer door een leercultuur te creƫren en het werk zo flexibel mogelijk te maken.

   

  eu-embleem_esf_overons