•  

  Microsoft Azure IoT Red Carpet

  Axon Olympus is er trots op te worden toegelaten tot Microsofts nieuwe Azure IoT Red Carpet programma. De partners hiervoor worden per stuk door Microsoft geselecteerd op basis van hun deskundigheid bij de uitvoering van IoT oplossingen. Internet of Things (internet der dingen of liever integratie van dingen) verbindt apparaten en sensoren met Cloud gebaseerde analysemogelijkheden. Hiermee bieden we slimme oplossingen en flexibele zelflerende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het op afstand beheren van apparaten, het voorspellen van onderhoud of apparaten die van elkaar leren.

   

  Onderzoeksfirma Gartner voorspelt dat aan het eind van 2016 al 6,4 miljard apparaten zijn verbonden met het internet. Dit aantal kan stijgen tot wel 21 miljard in de komende vijf jaar. IoT is dan ook geen modekreet, maar een interessante nieuwe mogelijkheid voor bedrijven om zich te onderscheiden.

   

  Toetreding tot het Red Carpet programma is een erkenning van onze Internet of Things kennis en kunde. Het biedt ons toegang tot exclusieve bronnen zoals directe toegang tot het Microsoft Azure IoT productteam, roundtables met specialisten van Microsoft, trainingen en Quick Start materialen.

   

  “Met onze IoT oplossingen stellen we bedrijven in staat om snel en efficiĆ«nt data uit meetsystemen, applicaties en externe bronnen te combineren met intelligente analysemogelijkheden en visualisatietechnieken. Axon Olympus biedt een generieke field gateway oplossing die de ontsluiting vergemakkelijkt van data, sensoren en systemen. Microsoft heeft dit ook gesignaleerd en onze expertise beloond met deelname aan het Azure IoT Red Carpet programma.” zegt Sjoerd van Lochem, General Manager van Axon Olympus.

   

  Microsoft introduceerde in 2015 haar Azure IoT Suite. Deze combineert het beste van de cloudoplossing Azure met functies die speciaal zijn ontwikkeld voor het Internet of Things. De Azure IoT Suite blinkt onder meer uit in het verzamelen van gegevens, rapportage, controle en analyse.

   

  Axon Olympus is, als grootste Microsoft integratiepartner in Nederland, perfect gepositioneerd om bedrijven te helpen hun concurrentievermogen te verbeteren en op een efficiƫntere en meer kostenvoordelige wijze te groeien. Onze focus ligt op integratie en IoT oplossingen op basis van Microsoft BizTalk Server, .Net en Microsoft Azure.