•  

  Axon Olympus wint 2014 BizTalk360 Partner of the Year Award

  De Nederlandse integratie- en Microsoft BizTalk specialist Axon Olympus werd onlangs bekroond met de 2014 Partner of the Year Award door BizTalk360. De prijs werd uitgereikt door Saravana Kumar, oprichter en CTO van BizTalk360, aan Sean MacGillavry, CEO van Axon Olympus, tijdens de BizTalk Summit in Londen.  BizTalk360partneraward_300

  De heer MacGillavry toonde zich bijzonder blij met de award. “BizTalk360 is één van slechts enkele zeer gespecialiseerde Microsoft BizTalk management oplossingen die wij onze klanten aanbieden”, zei hij. “Axon Olympus is een gecertificeerd productspecialist en partner van BizTalk360. Wij adviseren onze klanten over het gebruik en de voordelen van het product en hebben getrainde specialisten om de oplossing te implementeren. Dat betekent ook dat we uitstekende ondersteuning kunnen leveren. Deze award betekent een stuk waardering voor ons werk, en ik dank de heer Kumar hartelijk.”

  BizTalk360partneraward_300

  Product Specialist Award

  Axon Olympus medewerkers Charles Storm en Lex Hegt wonnen tijdens hetzelfde evenement de Product Specialist Award 2014-2015. Sterker nog, beide won deze onderscheiding voor het tweede jaar op rij. Dit onderstreept hun kennis en toewijding, iets wat onze klanten zeker op prijs stellen.


  BizTalk Summit

  De BizTalk Summit 2015 werd gehouden in het Excel Exhibition and Convention Centre in Londen in april 2015. Er waren 330 deelnemers uit meer dan 15 landen. Zij vertegenwoordigden meer dan 90 verschillende bedrijven. Het zeer succesvolle evenement werd georganiseerd door BizTalk360 in samenwerking met Microsoft. Het is een uitsluitend op systeemintegratie gericht evenement, gericht op integratie-ontwikkelaars en consultants.