•  

  Axon Olympus en Codit starten Codit International

  Samen met het Belgische Codit heeft Axon Olympus uit Utrecht de joint-venture Codit International opgericht. Codit en Axon Olympus zijn de marktleiders op het gebied van applicatie integratie en bedrijfsprocesautomatisering op het Microsoft platform in Nederland, België, Frankrijk en Portugal. Met deze nieuwe joint venture bundelen zij hun krachten om producten en diensten onder de vertrouwde Codit vlag aan te bieden in andere markten.
  De krachtenbundeling is ingegeven door de toenemende vraag bij Codit en Axon Olympus naar applicatie integratie-oplossingen uit andere landen dan de vier focuslanden waarin de organisaties reeds gevestigd zijn. De ambitie van Codit International is om het Europese expertisecentrum op gebied van Microsoft integratie-oplossingen te worden.

  Ondernemen onder Codit International-vlag

  Codit International biedt IT-ondernemers in Europese landen een kans om onder haar vlag een bedrijf te starten dat zich focust op Microsoft BizTalk Server en Azure integratie-oplossingen. Deze landenorganisaties profiteren op deze manier direct van het sterke merk Codit, de ondersteuning door meer dan 75 professionals, en van bewezen producten, diensten en procedures. Daarnaast biedt Codit International een succesvolle marketing- en salesorganisatie met concrete leads en projecten. Het uiteindelijke doel is om lokale klanten te kunnen bedienen met lokale specialisten. Zo kunnen wij zo nauw mogelijk aansluiten op de werkwijzen en culturen ter plaatse.

  Leidende rol uitbouwen

  Stijn Degrieck, CEO van Codit: “Onze ambitie met Codit International is om eind 2016 een aantal Europese landen organisaties te hebben die concreet aan de slag zijn met projecten in hun markt. Wij helpen hen bij het uitbouwen van hun lokale Codit organisatie. Door deze joint venture zullen we in staat zijn om te voldoen aan de groeiende internationale vraag naar kennis en ervaring.”

  Kwaliteit en kennis exporteren

  Sean MacGillavry, Managing Director bij Axon Olympus: “Binnen Codit International combineren we de technologische expertise van Codit met de marketing- en salesaanpak van Axon Olympus. Met Codit International willen wij onze hoge kwaliteitsstandaard exporteren naar andere landen. Eerst in Europa, maar we staan ook open voor de rest van de wereld.”
  De exponentiële groei van apps, de opkomst van de cloud en de stijgende complexiteit van business software stelt de IT afdelingen van organisaties steeds meer op de proef. CIO’s dragen de verantwoordelijkheid om deze ontwikkelingen snel te omarmen, zodat organisaties hun leidende marktpositie kunnen behouden. Integratie-oplossingen zullen een steeds crucialere rol spelen binnen het IT landschap. Het hoge kennisniveau van Codit en Axon Olympus kan dankzij Codit International nu ook aangeboden worden aan andere markten.