•  

  Axon Olympus is sponsor van de Dynamics Experience 2014

  Op dinsdag 15 april organiseert Dynamics user group de Dynamics Experience 2014. Dit congres wordt georganiseerd door en voor de gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM en is daarmee hét onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement van het jaar.

   

  Thema: ‘Improve’

  Het thema van de Dynamics Experience 2014 is ‘Improve’. Hoe kunnen organisaties het gebruik en rendement van hun Dynamics omgeving verder verbeteren? Voor de ene Dynamics gebruiker betekent dit manieren zoeken om slimmer om te gaan met de huidige omgeving, voor de andere wellicht een upgrade, migratie of uitbreiding.

   

  Leren, kennis delen en netwerken

  Het programma ziet er veelbelovend uit. Microsoft presenteert het laatste nieuws en de roadmaps van NAV, AX en CRM. Bij uw inschrijving stelt u direct uw persoonlijke programma samen, waarbij u kunt kiezen uit een groot aantal interessante break-outs, klantcases en Ronde Tafel sessies.

   

  Axon Olympus verzorgt een sessie waarbij wordt ingegaan op de business value van integratie en hoe u dit het beste kunt doen met de producten van Microsoft. Immers, applicaties als Dynamics NAV, AX en CRM staan nooit op zichzelf. Er is altijd een behoefte om de gegevens uit deze applicaties uit te wisselen. Onderling of met andere systemen. De klant vraagt om meer informatie en inzage via self service portals, smartphone/tablet apps e.d. Maar hoe snel kan uw organisatie inspelen op dergelijke vragen?

   

  Kortom: een interessant inhoudelijk programma met veel direct toepasbare informatie, maar ook ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega Dynamics gebruikers. De Dynamics Experience 2014 biedt een unieke mogelijkheid om in één dag kennis op te doen en uw netwerk uit te breiden! Voor meer informatie en inschrijving: www.dynamicsexperience.nl.

   

  Met korting naar de Dynamics Experience 2014

  Als sponsor bieden wij u graag de mogelijkheid de Dynamics Experience 2014 tegen een gereduceerd tarief te bezoeken. Vraag ons naar deze mogelijkheid.