Over ons

De mensen
Contact

1e Axon Olympus KaaS-sessie een succes

Axon Olympus zal vanaf nu regelmatig gratis kennissessies organiseren. Wij noemen het de KaaS-sessies (waarbij KaaS staat voor Knowledge as a Service). Gebruikt uw organisatie Microsoft BizTalk Server als integratieplatform, of overweegt u om BizTalk in te zetten? Dan zijn de KaaS-sessies voor u bedoeld.

 

De eerste sessie

Deze werd gehouden op dinsdag 4 juni 2013 in het Van der Valk hotel Breukelen. Het evenement was toegankelijk voor eindgebruikers van Microsoft BizTalk Server en werd uitstekend bezocht.

 

KaaS 4 juni 2013, Jonathan Gurevich

 

KaaS 4 juni 2013, Sam Vanhoutte

 

KaaS 4 juni 2013. Saravana Kumar

 

Onderwerpen

  • Wat is er nieuw in BizTalk 2013?
  • De mogelijkheden van BizTalk 2013 in de cloud
  • BizTalk Governance - de uitdagingen en hoe deze te overwinnen
  • Een exclusieve blik op Windows Azure BizTalk Services (WABS)
  • Hoe systeemintegriteit te behouden na systeem- of gegevensherstel
  • Hoe de productiviteit van uw BizTalk omgeving te verhogen en de resources te verlagen

Voor wie zijn de kennissessies bedoeld?

CIO's en CTO's van organisaties, beslissers op IT-gebied, integratie architecten.

 

Wie zijn de sprekers?

kaas_jonathan_gurevich

Jonathan Gurevich
Microsoft Integration Architect, Axon Olympus

 

Jonathan is een ambitieuze en gedreven consultant, developer, architect, systeemintegratiespecialist en Microsoft Virtual Technology Specialist met een grote hoeveelheid ervaring in het ontwerpen en implementeren van Enterprise Application Integration oplossingen. Hij is vanaf de oprichting betrokken bij Axon Olympus en voerde daarvoor al vele projecten uit bij onder meer de overheid, banken en de logistieke industrie.

 

Jonathan sprak in zijn openingssessie over 'Wat is er nieuw in BizTalk 2013?' en 'De mogelijkheden van BizTalk 2013 in de cloud'.

 

kaas_andrew_slivker

Andrew Slivker
CTO, Nevatech

 

Andrew Slivker, is medeoprichter en CTO van Nevatech. Hij is al meer dan 10 jaar bezig met het bouwen en beheren van SOA platformen. Door hem ontwikkelde SOA systemen worden over de hele wereld gebruikt en verwerken miljarden transacties per jaar. Andrew is bovendien een echte veteraan op het gebied van Microsoft technologieën, met meer dan 25 jaar ervaring in software architectuur en implementaties.

 

Andrews onderdeel 'BizTalk Governance – de uitdagingen en hoe deze te overwinnen' werd in het Engels gepresenteerd.

 

kaas_sam_vanhoutte

Sam Vanhoutte
CTO, Codit

 

Sam Vanhoutte is CTO en Product Manager bij Codit. De in België woonachtige Microsoft BizTalk Virtual Technology Specialist heeft zeer veel ervaring in het bouwen van geïntegreerde enterprise, ESB en SOA oplossingen. Dankzij zijn gespecialiseerde focus op integratie met behulp van Microsoft technologie is Sam gevraagd als lid van Microsoft's Connected Systems en Azure Advisory boards. Hij heeft zich de laatste 10 jaar toegelegd op Microsoft BizTalk.

 

Sam's onderdeel gaf een exclusieve blik op Windows Azure BizTalk Services (WABS).

 

kaas_jasper_defesche

Jasper Defesche
Microsoft Integration Architect, Axon Olympus

 

Jasper heeft HBO Logistiek Management gestudeerd  en heeft een Master of Science in Manufacturing Management op zak. Hierna koos hij voor een carrière binnen de IT. Als integratiespecialist maakt hij vooral gebruik van Microsoft technologieën als .NET en BizTalk. Jasper heeft vele succesvolle projecten afgerond voor klanten als KLM, KPN, Vedior, de bloemenveiling Aalsmeer, NVM, UWV en UVIT.

 

Door ziekte kon Jasper zijn sessie 'Systeemintegriteit behouden na systeem- of gegevensherstel' helaas niet geven.

 

kaas_saravana_kumar

Saravana Kumar
CEO, BizTalk360

 

Saravana Kumar is de oprichter en CEO van BizTalk360, enterprise software waarmee Microsoft BizTalk Server klanten meer controle verkrijgen over hun productie of andere BizTalk omgevingen zoals UAT. BizTalk360 heeft de laatste tijd een sterke groei doorgemaakt en wordt in minimaal 12 landen gebruikt.

 

Saravana vertelde, in het Engels,  hoe u de productiviteit van uw BizTalk omgeving kunt verhogen en de resources kunt verlagen.