•  

  Integration & BPM Consultancy

  Binnen Integration & BPM Consultancy levert Axon Olympus dienstverlening op het gebied van systeemintegratie en Business Process Management. Onze specialisten helpen u bij het analyseren van uw bestaande middleware-oplossing of het opzetten van een nieuw systeem. Gezien onze expertise is het voor de hand liggend dat het vooral gaat om de inzet van Microsoft BizTalk Server.

   

  BizTalk en Integratie Assessment

  Axon Olympus ondersteunt regelmatig partijen bij het identificeren van verbeterpunten op het gebied van BizTalk middels onze BizTalk en Integratie Assessment. Dit is een uitgebreid onderzoek dat zich richt op alle aspecten van BizTalk en resulteert in een uitgebreid maatwerkrapport.
  BizTalk en Integratie Assessment – NL

   

  Co-Sourcing

  Co-Sourcing is een samenwerkingsvorm waarbij uw organisatie en Axon Olympus samen in een project deelnemen, maar u nadrukkelijk de regie houdt. De werkzaamheden worden in deze vorm gedeeltelijk uitbesteed. In tegenstelling tot bij outsourcing ligt de nadruk bij deze hybride vorm van samenwerking juist op het samenwerken van Axon Olympus en uw IT afdeling aan een gemeenschappelijk doel.

  Axon Olympus Co-Sourcing – NL