•  

  BizTalk Beheer Consultancy

  Beheer van een middleware omgeving zoals Microsoft BizTalk Server vereist een serieuze en kundige aanpak. Daarvoor heeft u een ervaren partner nodig. Axon Olympus heeft een waaier aan beheerdiensten ontwikkeld waarmee wij voor alle klanten van toegevoegde waarde zijn.

   

  Beheer Consultancy

  Axon Olympus kan u behulpzaam zijn bij het beheer van uw integratiesystemen. Onze consultants helpen bijvoorbeeld bij het change management proces, bij het opstellen van operationele werkprocedures of het uitvoeren van (periodieke) incident analyses om eventuele onderliggende problemen op te sporen. Naast het adviseren van de beheerorganisatie hebben onze consultants ook ervaring met de mogelijkheden rondom uitbesteding van (delen van) het BizTalk beheer.
  Axon Olympus Management Consultancy – NL

   

  Disaster Recovery

  Indien zich een ernstige verstoring voordoet in uw BizTalk omgeving, weet uw organisatie dan hoe deze hersteld moet worden?

  Axon Olympus is uw ervaren partner bij het opstellen, uitvoeren en periodiek testen van Disaster Recovery procedures. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie in staat is het systeem na een verstoring weer snel op de rails te zetten. Lees in de flyer over de drie verschillende Disaster Recovery diensten.

  Axon Olympus – Disaster Recovery – NL

   

  Infrastructure Design

  Als u een nieuwe gebruiker bent van BizTalk, of uw bestaande omgeving gaat upgraden naar een nieuwere versie, dan moet uw infrastructuur hier op worden aangepast. Dit stopt niet bij het aanschaffen van hardware, u heeft tevens de juiste licenties nodig voor het Windows Operating System, BizTalk, SQL Server en overige benodigde software. Daarnaast zijn er diverse oplossingen voor hoge beschikbaarheid en zijn er diverse mogelijkheden om de prestaties van de omgeving te optimaliseren.
  Axon Olympus Management Consultancy – NL

   

  Beheerplan

  Wij kunnen uw organisatie ondersteunen met het opstellen van een beheerplan. In dit belangrijke document worden de preventieve beheerwerkzaamheden beschreven en wanneer deze moeten worden uitgevoerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gecontroleerd of de configuratie-instellingen nog juist

  zijn en of de servers voldoende capaciteit hebben voor toekomstige ontwikkelingen. Met dit plan bent u in staat om incidenten te voorkomen en de beschikbaarheid van het BizTalk platform hoog te houden.
  Axon Olympus Management Consultancy – NL