•  

  Training

  Wij bieden een programma van BizTalk trainingen aan voor zowel developers als beheerders. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden:

   

  BizTalk Server 2010 & 2013 for Developers

  In deze training maak je kennis met BizTalk Server, Microsoft’s moderne messaging platform. BizTalk kan op verschillende manieren worden ingezet om integratie tussen systemen te verwezenlijken. Wat is BizTalk Server? Hoe kan je dit product inzetten? Wanneer gebruik je orchestrations? Hoe definieer je een pipeline? Hoe bouw je een orchestration in Visual Studio? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven.

  Vanzelfsprekend is er voldoende tijd om zelf hands-on aan de slag te gaan met BizTalk Server.
  Duur: 4 dagen.
  Data: 28 en 30 juni en 6 en 7 juli.
  Kosten: 2.400 euro.

  Axon Olympus BizTalk Ontwikkel Training

   

  BizTalk Server 2010 & 2013 for Administrators

  Dit is een training voor IT professionals. De training geeft voldoende kennis om een BizTalk Server te configureren en beheren in een operationele omgeving. BizTalk wordt ingezet om integratie tussen systemen te verwezenlijken. Naast de door de developer gerealiseerde oplossing zit er een substantiële infrastructurele component in BizTalk. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: Hoe installeer je een BizTalk applicatie? Hoe configureer je een poort of adapter? Hoe monitor je de gezondheid van het systeem?

  Duur: 2 dagen.
  Data: n.n.b.
  Kosten: 1.300 euro.

  Axon Olympus BizTalk Beheer Training

   

  BizTalk360

  BizTalk360 is een webgebaseerde toepassing voor het ondersteunen en beheren van BizTalk Server omgevingen. Enkele uitdagingen van traditioneel BizTalk beheer zijn het gebrek aan fijnmazige autorisatie, pro-actieve waarschuwingen, overzicht over de topologie en governance/auditing. BizTalk360 is ontwikkeld om deze uitdagingen op te lossen.

  Maar hoe gaat u om met dit gereedschap? Onze BizTalk specialisten hebben veel ervaring met BizTalk360 en maken u wegwijs.

  Duur: een halve dag.
  Kosten: 600 euro.

   

  Disaster Recovery

  Bij deze training ligt de nadruk op het herstellen van een BizTalk omgeving na een ernstige verstoring. Aangezien de beheerafdeling hierbij altijd onder grote druk staat, is het van groot belang dat de vereiste kennis en ervaring aanwezig zijn. Het functioneren van de medewerkers, maar ook van de backup- en restore-procedures, wordt getest.

   

  BizTalk trainingen op maat

  Regelmatig wordt ons gevraagd of wij onze kennis delen in de vorm van BizTalk trainingen. In onze ervaring is er vaak vraag naar een training op maat, met focus op bepaalde gebieden. Uw ontwikkelaars beschikken immers al over basiskennis die verder aangescherpt en uitgediept moet worden. Axon Olympus beschikt over diepgaande kennis en ervaring hoe BizTalk in de ‘echte wereld’ wordt ingezet. Daarom zijn wij als geen ander in staat een training op maat voor u samen te stellen.

  Om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een BizTalk of Disaster recovery training kunt u contact opnemen met 0800-AXONOLYMPUS (0800-2966659) of mailen naar info@axonolympus.nl.