•  

  Dienstenoverzicht

  Axon Olympus biedt u een volledige waaier aan diensten op het gebied van ICT integratie. U kunt bij ons terecht voor BizTalk beheer, consulting, training, testing, remote ondersteuning en nog veel meer.

   

  Internet of Things Consultancy

  Axon Olympus geeft toegang tot betaalbare Internet of Things projecten via een eenvoudige, overzichtelijke methodiek die snel resultaat biedt. De methodiek leidt in vier stappen tot resultaat en zorgt ervoor dat u uw concurrentie voor blijft.

   

  Integration & BPM Consultancy

  Binnen Integration & BPM Consultancy levert Axon Olympus dienstverlening op het gebied van systeemintegratie en Business Process Management. Onze specialisten helpen u bij het analyseren van uw bestaande middleware-oplossing of het opzetten van een nieuw systeem.

   

  BizTalk Beheer Consultancy

  Beheer van een middleware omgeving zoals Microsoft BizTalk Server vereist een serieuze en kundige aanpak. Daarvoor heeft u een ervaren partner nodig. Axon Olympus heeft een waaier aan beheerdiensten ontwikkeld waarmee wij voor alle klanten van toegevoegde waarde zijn.

   

  Operationeel beheer

  Als uw IT-afdeling druk is met operationeel beheer is minder tijd beschikbaar voor business performance verbeteringen. Axon Olympus kan uw organisatie werk uit handen nemen door diverse operationele taken voor u uit te voeren. Wij zijn ervan overtuigd deze bovendien tegen lagere kosten en met een hogere kwaliteit uit te kunnen voeren.

   

  QA & Test Services

  Met name bij integratietrajecten, waarbij functionaliteit over een keten van systemen loopt, is het testen van integratieketens complex en specialistisch. De testconsultants van Axon Olympus hebben kennis van en ervaring met bekende testmethodieken en helpen met het opzetten van onder anderenintegratietests of ketentests.

   

  Training

  Wij bieden een programma van BizTalk trainingen aan voor zowel developers als beheerders. Ook training op maat is mogelijk, met focus op bepaalde gebieden.